meegedeeld

donderdag 14 oktober 2021

Familiedag: na een jaartje pauze was de VSV-familiedag terug een groot succes. Jeugdvoetbal, een match tussen ouders & trai­ners, springkasteel, een levende kicker en afsluiten met een barbecue, wat wil een mens méér? Klik HIER voor véél foto's...

dinsdag 12 oktober 2021

Gastenboek: en kijk... ons gastenboek is ineens terug online! We hadden bijna de hoop opgegeven, dus, kruip maar terug (deftig) in de pen en laat uw berichtjes/weetjes gerust achter.

maandag 27 september 2021

Zondag zonder Afwas: dat was lang geleden, een clubhuis vol eters en blije gezichten. Ook de weergoden waren ons zonnig gezind en dat deed de stoverij met frietjes (de beste, alleen zo op VSV!) en salademix eens zo goed smaken. Uiteraard was dit alles niet mogelijk zonder de vele vrijwillige helpende handen, waarvoor onze oprechte dank!

zaterdag 25 september 2021

R.I.P.: wij vernamen het overlijden van Roger Van Speybroeck, grootvader van Matisse (speler VSV B). VSV biedt z'n oprechte deelneming aan de familie aan.

vrijdag 24 september 2021

Ooievaar: bij Andrew Bartier (speler VSV B) en Lien Vertongen leverde de ooievaar een schat van een dochter af. Ze luistert naar de lieve naam Lilly June. Proficiat aan de gelukkige ouders & familie!

vrijdag 24 september 2021

Algemene Ledenvergadering: Conform de statuten van onze vereniging vond op 23 september 2021 de algemene le­den­ver­ga­de­ring plaats, ter zetel. Deze vergadering verving, omwille van coronamaatregelen, de vergadering die gepland was eind maart 2021.

- Er zijn 23 werkende, en dus stemgerechtigde, leden. Het quorum om geldig te vergaderen = 12.
- Er zijn 18 deelnemende stemgerechtigden: 11 leden aanwezig, 7 leden laten zich vertegenwoordigen via een geldige volmacht en 5 leden zijn afwezig. De vergadering is geldig.
- Er is 1 niet-stemgerechtigd lid aanwezig.

Na de verwelkoming door voorzitter Marc Rijckaert wordt de agenda afgewerkt:
1. Financieel resultaat 2020 door Luc De Buck met een gedetailleerd verslag over uitgaven en inkomsten;
2. Jaarverslag 2020 door Marc Rijckaert en Stef Berghmans;
3. Interpellatie door de leden;
4. Het jaarverslag en de jaarrekeningen 2020 worden met eenparigheid van stemmen goedgekeurd;

woensdag 15 september 2021

Jeugdleden: vandaag heeft VSV Gent bij zijn jeugdwerking de kaap van 200 betalende jeugdleden gerond. Dit loopt van de U6 tot en met de U17 en het auti-voetbal. Een mijlpaal in onze geschiedenis! Met een A-terrein, een B-terrein, een C-terrein (officieel matchen t/m U17) en een duiveltjesterrein zijn we voldoende gewapend om al dat opkomend geweld deftig te laten trainen en spelen. Overigens, alles onlangs gekeurd door Voetbal Vlaanderen. Als onze huisbaas nu ook nog eens aan wat bijkomende accommodatie en verbouwende werken wil denken, dan zitten we toch al voor een aantal jaren gebeiteld. Met dank aan allen die zich op de een of andere manier voor de VSV-familie inzetten!

maandag 13 september 2021

Gezocht: VSV Gent is dringend op zoek naar gemotiveerde trainers onderbouw U7-U8-U9 om te jeugdwerking te versterken. Een diploma is een pluspunt maar geen vereiste. Interesse? Neem dan contact op met TVJO Christoph Carom via tvjo@vsv-gent.be of 0465-09.74.34

woensdag 8 september 2021

Gastenboek: Het gastenboek is (voorlopig) van onze website verwijderd wegens blijkbaar niet meer bestaand... We zijn naarstig op zoek naar vervanging maar 't moet wel aan onze goesting en noden voldoen! Tips zijn welkom bij de webmaster.

maandag 30 augustus 2021

Terreinen: het is lang geleden dat onze voetbalvelden er zo groen, effen en gemillimeterd bij liggen. Bedankt aan in­fra­struc­tuur­ver­ant­woor­de­lij­ke Geoffrey en z'n eerste luitenant Gille voor de vele uren die jullie aan onze accommodatie besteden!

donderdag 26 augustus 2021

Seizoen 21-22: de VSV-jeugdwerking meldt aanpassingen in het aantal jeugdploegen: U6 en U7 treden met elk 2 ploegjes aan (zwart & geel), U11 brengt slecht 1 ploeg in competitie en U12 breidt ook uit naar 2 ploegen (zwart & geel). Alle kalenders werden navenant aangepast en gepubliceerd!

maandag 23 augustus 2021

Corona Overlegcomité: vanaf 1 september vallen heel wat beperkingen weg, lees HIER.

vrijdag 20 augustus 2021

Sponsor: VSV Gent heeft er een nieuwe sponsor bij: Brico Sari - Bouwmaterialen. Alle info vindt u op hun facebookpagina HIER. Welkom bij de VSV-familie! Een lijst van alle sponsors is HIER gepubliceerd.

vrijdag 13 augustus 2021

Coronaprotocol Voetbal Vlaanderen: een speler / speelster, trainer, bestuurder, scheidsrechter,… wordt helaas getroffen door covid-19 of moet in quarantaine verblijven. Wat zijn de gevolgen voor de competitie en welke stappen dient een club of individu te ondernemen?, klik HIER.

maandag 9 augustus 2021

Auti-voetbal: ook dit seizoen, in september, start VSV met een voetbalploegje voor kinderen (9j - 14j) met autisme. We voorzien specifieke begeleiding aangepast aan de behoeften van de kinderen o.a. door: vaste trainers, kleine groepjes, voorspelbaarheid en visualisatie. De contactpersoon auti-voetbal is Inge De Bruyne (0478-39.19.61). Er is ook een foldertje met alle info beschikbaar, klik HIER.

maandag 19 juli 2021

Wie, wat, waar, wanneer?: "Waar staat dadde?", "Pff, ik vind da nie!", "Bij wie moe'k zijn?", "Kunde mij nie zegge wanneer?"... De veel gestelde vragen verzameld in 1 documentje. Nooit meer bij de verkeerde persoon terecht, altijd het juiste mailadres of gsm nr. bij de hand! Kik HIER. Wie is betrokken bij de senioren- of jeugdwerking en het a-voetbal, wanneer traint welke ploeg? De sportieve omkadering van VSV in 1 oogopslag, klik HIER.

woensdag 23 juni 2021

Statement: Uefa en Fifa hanteren vaak 2 maten en 2 gewichten. VSV Gent vindt dit niet leuk en plaatst daarom DIT statement tegen discriminatie en racisme!

vrijdag 18 juni 2021

Gezocht: VSV Gent is op zoek naar een polyvalente medewerker (m/v/x). De prioritaire taak bestaat uit de belijning van onze terreinen. Daarnaast worden ook diverse algemene onderhoudstaken uitgevoerd. Kandidaten voor deze betalende functie kunnen zich wenden tot onze verantwoordelijke voor de accommodatie Geoffrey Martin via mail accommodatie@vsv-gent.be of gsm 0473 73 07 30.

woensdag 16 juni 2021

Infobrochure VSV-Jeugd 2021-2022: Tom De Clercq, jeugdvoorzitter en -secretaris, bracht een nieuwe brochure uit betreffende de VSV-jeugdwerking voor het seizoen 2021-2022. Alles wat u altijd al wilde/moet weten om uw kind veilig en met plezier te laten voetballen bij de familiale club VSV Gent vindt u HIER in deze handige editie.

woensdag 9 juni 2021

Buurtmaaltijd Groeninghewijk (OCMW Gent - LDC Speltincx): vanaf september 2021 starten de buurtmaaltijden opnieuw op en gaan zoals gewoonlijk door in het VSV-clubhuis op de 4e donderdag van de maand. 1 Belangrijke wijziging echter: de samenkomsten gebeuren om de 2 maand i.p.v. elke maand. De menu's en activiteiten voor september en november 2021 staan gepubliceerd in de "Activiteitenagenda".

zondag 30 mei 2021

VSV-clubhuis: de Raad van Bestuur heeft in haar zitting van 29 mei 2021 volgende modaliteiten vastgelegd i.v.m. de openingsuren van het clubhuis:
- vanaf donderdag 5 augustus elke donderdagavond open vanaf 19u.
- op vrijdagavond open vanaf 18u30 tijdens de competitiematchen van (afwisselend) Beloften A en Beloften B.
- op zaterdagen open voor de competitiematchen van de VSV-jeugd.
- op zondagen open voor de competitiematchen van (afwisselend) VSV A en VSV B.

zondag 30 mei 2021

Lidgeld 2021-2022: de Raad van Bestuur heeft de prijzen en modaliteiten van het lidgeld voor 2021-2022 definitief vastgelegd tijdens de zitting van 29 mei 2021. De prijzen blijven onveranderd t.o.v. vorig seizoen.
Omwille van de gekende coronatoestanden werden enkele éénmalige afspraken voor de senior spelers vastgelegd:
* Spelers van de vierde provincialer, beloften A en B die voor het seizoen 20-21 hun 275,00€ lidgeld betaald hebben, krijgen een tegoedbon van 125,00€ die ze in mindering mogen brengen bij de betaling van hun lidgeld voor volgend seizoen
* Spelers die genieten van de Uitpas-regeling en voor het seizoen 20-21 hun 55,00€ lidgeld betaald hebben, krijgen een tegoedbon van 15,00€ die ze in mindering mogen brengen bij de betaling van hun lidgeld voor volgend seizoen.
Betaling vóór 15 augustus 2021 levert een financieel voordeel op. Klik HIER voor alle details.
Het lidgeld voor jeugdspelers, met ook enkele éénmalige afspraken, werd door de jeugdsecretaris in een aparte omzendbrief aan ouders/spelers meegedeeld. Gewone leden en sympathisanten krijgen later een uitnodiging tot betaling van het lidgeld in de bus. In combinatie met het lidgeld is ook een voordelig abonnement voor de thuismatchen van VSV A mogelijk. De inkom is gratis voor de thuismatchen van VSV B in 4e provinciale.

dinsdag 25 mei 2021

Racisme en discriminatie: Gentse jeugdvoetbalclubs krijgen training tegen racisme: “Zo stopt het misschien”. Een tiental Gentse jeugdvoetbalclubs die deel uitmaken van het project Elk Talent Telt van de KAA Gent Foundation krijgt een ‘omstandertraining’. “Ouders en jeugdbegeleiders leren vanaf dit najaar hoe ze moeten omgaan met racistische en discriminerende uitspraken”, zegt schepen van Gelijke Kansen Astrid De Bruycker (Vooruit). Lees HIER het volledige artikel (bron: De Gentenaar 25 mei 2021).
donderdag 20 mei 2021

Seizoen 2021-2022: in Sportleven nr. 19 van 12 mei 2021 en nr. 20 van 19 mei 2021 verschenen de modaliteiten betreffende de competitie voor seizoen 2021-2022, klik HIER voor alle info over eerste ploegen, reserves en jeugd. Ook de modaliteiten betreffende de Hofman Sport Cup 2021-2022 zijn hierin gepubliceerd, klik HIER voor alle info. De reeksindeling van eerste elftallen en reserves is definitief, u vindt ze HIER.
Tevens is de competietieplanning 2021-2022 voor seniors, reserves en jeugd reeds een tijdje verschenen, klik HIER om te voorzien wanneer u (hopelijk) vakantie kan nemen! De rubriek "Activiteitenagenda" werd ook bijgewerkt, u hoeft echt niets te missen...
woensdag 19 mei 2021

Wijnactie: Een ideetje voor vaderdag op 13 juni? Kies uit onze zomerse aperitief- en wijnpakketten, samengesteld i.s.m. onze sponsor The Grape. De actie loopt ten voordele van de VSV-jeugd­wer­king. Klik HIER voor alle info en bestelbon.

woensdag 12 mei 2021

Moederdag: u reageerde werkelijk massaal om in te schrijven voor een lekker ontbijt ter gelegenhied van moederdag. Onze VSV-jeugdafdeling, voor wie de opbrengst bestemd is, dankt u van harte voor deze gulle steun en appreciatie (getuige de vele berichtjes die we mochten ontvangen om te melden "dat het gesmaakt had, maar een beetje veel..."). Het jeugdbestuur, dat inrichtte en alles in goede banen leidde, dankt uiteraard ook de medewerkers die op zaterdag en zondagmorgen maakten dat elke ontbijtdoos met de nodige ingrediënten gevuld werd en kon afgehaald of thuis geleverd worden. Bedankt allemaal! Klik HIER voor een discrete blik achter de schermen van het clubhuis, waar noeste werkers thuis zijn! Méér foto's HIER op onze VSV-facebookpagina.

maandag 3 mei 2021

KAA Gent Foundation: op zondag 2 mei mochten de kinderen en trainers van ons A-voetbalteam naar een wedstrijd gaan kijken van AA Gent (vs Mechelen) in een prikkelarm stadion. Een initiatief van de KAA Gent Foundation, waarvoor dank. Ze vonden het fijn, klik HIER!

donderdag 18 februari 2021

TVJO: vanaf volgend seizoen (2021-2022) zal Christoph Caron de functie van TVJO (jeugdcoördinator) op zich nemen. Christoph is 17 jaar lang jeugdcoördinator geweest in Oosterzele. Momenteel is hij administratief/sportief coördinator in de samenwerking tussen KVV Windeke en Voorwaarts Gijzel Oosterzele. Christoph is houder van het UEFA-B diploma. We heten onze nieuwe TVJO Christoph van harte welkom en wensen hem veel succes met deze functie.
Christoph is nu al, samen met Luc De Buck, bereikbaar via mail -> tvjo@vsv-gent.be.

woensdag 3 februari 2021

Ooievaar: bij Jens Vande Putte (trainer U21 & U7) en Marjolein De Weerd bracht de ooievaar nogmaals een schat van een dochter. Grote zus Noralie verwelkomt kleine zus Léonie. Proficiat aan de gelukkigen!

vrijdag 29 januari 2021

Dossier: verspreid over 3 dagen (27-29 januari) verscheen in De Gentenaar een dossier over het amateurvoetbal. Komen aan bod: De inkomsten en toekomst van onze clubs (deel 1), De jeugd- en de vrijwilligerswerking (deel 2) en De vergoedingen (deel 3). Voor jullie in één pdf verzameld, lees HIER.

zaterdag 19 december 2020

Verjaardag: het zal waarschijnlijk tussen alle corona berichten door ergens tussen de regels vergeten zijn maar op 9 december jl. vierde de VSV-website haar 20ste verjaardag! Die dag in 2000, het was een zaterdag, gingen we met een bang hart de internetsnelweg op. We genoten onderweg van veel enthousiasme, bijval, aanmoedigingen en respect. En ja, we zijn er vandaag nog steeds met een site die dagdagelijks bijgewerkt wordt met niet te veel franjes, toeters of bellen maar met degelijke voetbalinfo, waarbij de jeugd op gelijke basis behandeld wordt als de seniors. Ik, webmaster Erwin, bedank alle vaste en losse medewerkers die in de loop van al die jaren een of andere bijdrage hebben geleverd. Een speciaal hartje gaat uit naar mijn compagnons Gille De Wette (dé leermeester van het eerste uur en "connaisseur" van alle mogelijke en onmogelijke soft- en hardware), Peter D'hont, Chris De Maeyer (+2015), Pat Pollefeyt en Dorine De Buck-Hostens. We doen er nog een aantal jaartjes bovenop!

maandag 14 december 2020

Cadeautips!: in samenwerking met onze sponsor Sportsandteams wenst VSV Gent een aantal producten met VSV Gent-logo voor te stellen: • Mondmasker • Muts • Badhanddoek. Handige én nuttige cadeautips voor dagelijks gebruik! Lees HIER alle info...

zondag 29 november 2020

Financieel duwtje: Voetbal Vlaanderen ontving uit het Vlaams Noodfonds van de sportfederaties een bedrag van 585.416 euro. We beslisten om deze gelden integraal aan te wenden voor de ondersteuning van clubs die inzetten op jeugdsport, meisjesvoetbal en G-werking. 927 clubs ontvangen hierdoor een extra financiële ondersteuning. Zowel clubs uit het voetbal, het futsal als het minivoetbal ontvangen een bijdrage. Lees HIER het volledige artikel.

vrijdag 2 oktober 2020

Bedankt: de nestor onder de leden van de Raad van Bestuur, Marc Debaets, stelde zich geen kandidaat meer voor de verkiezing van 25 september jl. Marc was gedurende 39 jaar onafgebroken lid van de raad, waarvan 15 jaar als voorzitter. Als verantwoordelijke voor de externe relaties hielp Marc mee, meestal in de luwte en achter de schermen, om de soms warrige dossiers tussen onze vereniging en de stad Gent te ontwarren en een handje (sneller) vooruit te helpen. Huidig voorzitter Marc Rijckaert bedankte Marc in naam van VSV Gent voor de jarenlange toewijding, we sluiten ons daar graag volmondig bij aan!

zondag 5 juli 2020

Een DIKKE dankuwel: bedankt aan alle vrijwilligers die hebben meegeholpen aan het opfrissen van onze accommodatie. HAND IN HAND... Bekijk HIER enkele foto's.

maandag 20 januari 2020

Double Pass Audit: VSV liet in het najaar 2019 een audit van haar gewestelijke jeugdwerking afnemen. Intussen vernamen wij het resultaat van double pass. Onze club behaalde 1 ster. Voor een gewestelijke audit is dit het hoogst haalbare resultaat. Wij willen onze TVJO Luc DB en andere medewerkers aan deze audit feliciteren, een pluim voor de VSV-jeugdwerking. Lees HIER de brief.

algemeen

Persmededeling Stad Gent: "De sportcluster Gentbrugse Meersen is zaterdag 12 oktober 2019 feestelijk geopend. Op het 11 hectare grote terrein kunnen buurtbewoners voetballen, lopen, mountainbiken en aan de slag gaan op de street work-out. Ook zes sportclubs vinden er hun uitvalsbasis. Zij krijgen er gloednieuwe velden voor voetbal, cricket, korfbal, softball, baseball en boog­schieten.". Lees HIER het volledige artikel.
De plaatselijke kranten bleven natuurlijk niet achter en publiceerden volgende artikels in de kranten van 14 oktober 2019: Het Laat­ste Nieuws (lees HIER) en De Gentenaar (lees HIER).

algemeen

Nieuwe wetgeving cateringmateriaal: binnenkort, vanaf 2020, gelden nieuwe regels voor het gebruik van cateringmateriaal. Lees HIER wat er verandert, ook voor onze voetbalclub.

algemeen

Sportkwetsuur: wanneer een speler tijdens een training of bij een wedstrijd, vlak ervoor of erna, gekwetst geraakt, dan dient hij zijn ploegafgevaardigde hiervan op de hoogte te brengen. Indien de kwetsuur een interventie van een arts vereist, dan dient een aangifteformulier ingevuld te worden. U kan dit formulier HIER afdrukken en voor de verdere afhandeling verwijzen we naar "Wat te doen bij een kwetsuur" (onder rubriek "Ploegen & Verslagen"), klik HIER.

algemeen

Impressie: het jeugdtoernooi 2019 in een korte impressie "uit de lucht"! Om auteursrechtelijke bescherming diende de muziek er helaas afgehaald te worden. Bedankt Céderic (zoon van Stefan VDB), tes schuune vliege.... Klik HIER.

algemeen

AED Defibrillator
: ook VSV is vanaf heden eigenaar van een (levensreddende) AED Defibrillator. Dit toestel werd geïnstalleerd in het vroegere scheidsrechterslokaal (achter het clubhuis). Dit lokaal zal steeds toegankelijk zijn. In het begin van het volgend seizoen zullen er ook opleidingen voorzien worden voor trainers, afgevaardigden en ev.geïnteresseerden.
Klik HIER voor het (Nederlandstalig) demofilmpje "Opleiding voor het gebruik van de AED type SP-1 van CU MEDICAL"

algemeen

Mededeling: "Bepaalde geneesmiddelen of voedingssupplementen bevatten verboden stoffen. Let daarmee op! Neem nooit medicijnen of voedingssupplementen in zonder voorschrift of advies van een (sport)arts of voedingsdeskundige...". Zo begint de persmededeling van NADO Vlaanderen betreffende (onbewust) dopinggebruik. Lees HIER de volledige tekst.
algemeen
Chris De Maeyer (1957 - 2015)


Naar aanleiding van de uitvaart van Chris De Maeyer op vrijdag 30 oktober las Yentl Claessens, fanionspeler bij VSV, in naam van hemzelf en de spelers volgende tekst voor:

Dag délégué,

Toen we begonnen als jonge mannen bij het gouden duo, Dirk en Chris, dachten we: dit kan niet mis gaan. En zo was het dan ook. Aan het einde van het seizoen speelden we kampioen. Datzelfde jaar gingen we ook voor het eerst naar het Verloren Bos. Dat waren altijd hele toffe en goed georganiseerde stages.
Terwijl Dirk er voor zorgde dat we fysiek sterk stonden, zorgde jij voor wijze en gezellige momenten bv. de quiz, die zat altijd goed in elkaar en zorgde voor hilarische momenten. Overal waar je kwam, had je je fototoestel mee. Dat merkten we vooral toen je ons kwam wakker maken op de stages. Niet enkel om ons wakker te maken gebruikte je je toestel, ook op de wedstrijden was het van cruciaal belang. Voor de match dacht je er wel eens aan om weg te rijden met ons groot kapitaal aan waardevolle spullen, maar je brommerke was niet snel genoeg.
Niet enkel tijdens, maar ook na, was je bezig met onze match. Je schreef de verslagen alsof de match nog steeds bezig was. Je nam de taak als délégué zeer serieus, want je behandelde zowel ons als de tegenpartij met respect. De spelers die niet geselecteerd waren, vergat je ook niet. Als je kwam kijken, kreeg je evengoed een bonneke. Op VSV was je echt een icoon. Dat zag je zeker toen je deze zomer naar VSV kwam en iedereen op je afkwam. Niet enkel als délégué en fotograaf, maar ook als webmaster, samen met je goede vriend Erwin, de mannen van 't Vuilhoeksken, was je schitterend.
Chrisken, uuk al zijde nen Anderlechtsupporter, ge blijft altijd 'onzen deeleegee'.
Zoals ons clublied zegt "Hand in hand kameraden..."

De gasten van VSV
algemeen
Chris De Maeyer (1957 - 2015)

Chris is niet meer. Opstandig, gevochten, hoopvol, gevochten, gelaten en tenslotte rustig ingeslapen op 21 oktober 2015.
Tot op vandaag was Chris deel van ons beruchte "'t Vuilhoekske van VSV" dat in 2011 en 2013 blij en opgetogen naar Everton en Barcelona trok om er een plaatselijk elftal aan het werk te zien. Helaas waren toen al symptomen merkbaar dat er meer aan de hand was dan een pijntje aan de nek... Chris genoot echter met volle teugen. Nog niet zo lang geleden stelden we zelfs onze volgende trip naar München uit om Chris eventueel de kans te gunnen om mee te gaan, zelfs al was hij fervent Anderlecht supporter! Helaas...
Ver terug in de vorige eeuw genoot Chris ooit van een nederlaag die hij, als keeper van het toenmalige Thor Azaert, VSV, waarbij ondergetekende in het doel stond, kon aansmeren. Het kon de pret niet drukken waarbij de verbroedering in de 3de time van hoger belang was. Beter leerden we Chris nog kennen in Jeugdclub Sjaloom te Sint-Amandsberg waar hij hoog en droog op zijn verhoog onze meest onnozele muziekaanvragen inwilligde. Het waren memorabele avonden. Helaas...
Toen Chris (eindelijk) bij VSV belandde was hij jarenlang (we zijn de tel kwijt geraakt) afgevaardigde van een jeugdelftal. Streng maar rechtvaardig, tot op de dag van vandaag gerespecteerd door al dat jong geweld dat hij zag passeren. In het seizoen 2013-2014 gaf hij de fakkel door. Wie herinnert zich trouwens niet zijn organisaties van voetbalstages in het Verloren Bos te Lokeren. Steevast met een bosspel en een quiz en vooral veel plezier voor jong en meegereisd oud! Helaas...
Heel wat playbackshows zijn blijvende herinneringen omdat Chris ze met de camera opnam en op dvd brandde. Als we nu nog eens zullen kijken zullen we ons niet alleen de show herinneren. Ook aan het ondertussen verdwenen clubblad VSVaria werkte Chris jarenlang mee, zelf schrijvend over z'n toenmalige ploeg en anderen aanzettend om eindelijk ook eens de pen ter hand te nemen. De laatste jaren zette Chris zich ook in voor deze website: de uitslagen bijhouden en, vooral, zorgen voor veel fotoreportages in ons externe fotoalbum dat hij gul sponsorde "omdat er dan meer foto's in konden". Helaas...
Helaas, de strijd heb je verloren, Chris, maar je gedachten en Vlaamse idealen blijven in onze herinnering bewaard. We bieden dan ook aan Linda en je kinderen Marijke, Stijn en Nele onze blijken van oprecht medeleven aan en wensen ze veel sterke toe.

Je collega-webmaster en zo veel méér (maar triest),
Erwin
algemeen

Clubhuis: sinds VSV Gent huurder geworden is van de terreinen en gebouwen aan de Boer Janssensstraat 15 te Gentbrugge, gelden voor het inrichten in en het gebruik van het clubhuis volgende en nieuwe regels:
- VSV is geen eigenaar meer en moet derhalve strikt de bepalingen van het huurcontract met de Stad Gent/Farys naleven;
- in dat huurcontract staat overduidelijk dat het clubhuis enkel mag gebruikt worden door VSV Gent en dit voor activiteiten gerelateerd aan het maatschappelijk doel van onze vereniging (dit is de geest van het door ons ondertekend huurcontract);
- er kan dus geen sprake zijn van derden het gebruik te geven voor activiteiten die niets met onze vereniging te maken hebben;
- gezien de nieuwe situatie (we zijn huurder) kunnen externe aanvragen en vragen om gebruik die niet gerelateerd zijn aan de voetbalvereniging niet meer goedgekeurd worden.
algemeen

Erevoorzitter: Chris Vanderstraeten werd door de ledenvergadering unaniem benoemd tot erevoorzitter van VSV Gent vzw. Hij blijft, op eigen verzoek, zetelen in de raad van bestuur en het uitvoerend bestuur maar zonder functie.
We kunnen niet genoeg benadrukken wat Chris voor onze vereniging nog steeds betekent, daarom dat met die eretitel onze enorme blijk van waardering voor hem uitgedrukt wordt. Een woordje van dank gaat natuurlijk ook uit naar Magda want achter een sterke voorzitter staat een al even sterke echtgenote...
algemeen

Gevraagd: mogen we de VSV'er eraan herinneren dat materiaal dat voor privédoeleinden gebruikt wordt onvoorwaardelijk terug moet gebracht worden! En normaal gezien wordt er eerst GEVRAAGD of iets MAG gebruikt worden... Soms wordt er teveel van uitgegaan dat VSV-materiaal gemeengoed is dat zo maar te pas en te onpas kan meegenomen en gebruikt worden. Neen, zo is het dus niet en daar hebben sommigen het moeilijk mee, spijtige mentaliteit.
algemeen

Belangrijk bericht: aan VSV-spelers, begeleiders en supporters, aan alle bezoekende spelers, begeleiders en supporters:
Ingevolge verscheidene klachten van omwonenden wegens foutief parkeren heeft de lokale politie ons laten weten dat zij op de wedstrijddagen controles zal uitvoeren i.v.m. het parkeren; foutief geparkeerde voertuigen zullen geverbaliseerd worden en desnoods worden weggetakeld. Het bestuur van VSV Gent rekent erop dat elkeen zijn voertuig correct volgens de aanwezige verkeersborden zal parkeren. Het bestuur dankt u hiervoor.
algemeen

Rookverbod: conform de wet mag er sinds 1 januari 2007 in het VSV-clubhuis NIET meer gerookt worden.
Lees er alles over op www.roken-horeca.be