meegedeeld

woensdag 9 juni 2021

Buurtmaaltijd Groeninghewijk (OCMW Gent - LDC Speltincx): vanaf september 2021 starten de buurtmaaltijden opnieuw op en gaan zoals gewoonlijk door in het VSV-clubhuis op de 4e donderdag van de maand. 1 Belangrijke wijziging echter: de samenkomsten gebeuren om de 2 maand i.p.v. elke maand. De menu's en activiteiten voor september en november 2021 staan gepubliceerd in de "Activiteitenagenda".

zondag 30 mei 2021

VSV-clubhuis: de Raad van Bestuur heeft in haar zitting van 29 mei 2021 volgende modaliteiten vastgelegd i.v.m. de openingsuren van het clubhuis:
- vanaf donderdag 5 augustus elke donderdagavond open vanaf 19u.
- op vrijdagavond open vanaf 18u30 tijdens de competitiematchen van (afwisselend) Beloften A en Beloften B.
- op zaterdagen open voor de competitiematchen van de VSV-jeugd.
- op zondagen open voor de competitiematchen van (afwisselend) VSV A en VSV B.

zondag 30 mei 2021

Lidgeld 2021-2022: de Raad van Bestuur heeft de prijzen en modaliteiten van het lidgeld voor 2021-2022 definitief vastgelegd tijdens de zitting van 29 mei 2021. De prijzen blijven onveranderd t.o.v. vorig seizoen.
Omwille van de gekende coronatoestanden werden enkele éénmalige afspraken voor de senior spelers vastgelegd:
* Spelers van de vierde provincialer, beloften A en B die voor het seizoen 20-21 hun 275,00€ lidgeld betaald hebben, krijgen een tegoedbon van 125,00€ die ze in mindering mogen brengen bij de betaling van hun lidgeld voor volgend seizoen
* Spelers die genieten van de Uitpas-regeling en voor het seizoen 20-21 hun 55,00€ lidgeld betaald hebben, krijgen een tegoedbon van 15,00€ die ze in mindering mogen brengen bij de betaling van hun lidgeld voor volgend seizoen.
Betaling vóór 15 augustus 2021 levert een financieel voordeel op. Klik HIER voor alle details.
Het lidgeld voor jeugdspelers, met ook enkele éénmalige afspraken, werd door de jeugdsecretaris in een aparte omzendbrief aan ouders/spelers meegedeeld. Gewone leden en sympathisanten krijgen later een uitnodiging tot betaling van het lidgeld in de bus. In combinatie met het lidgeld is ook een voordelig abonnement voor de thuismatchen van VSV A mogelijk. De inkom is gratis voor de thuismatchen van VSV B in 4e provinciale.

dinsdag 25 mei 2021

Racisme en discriminatie: Gentse jeugdvoetbalclubs krijgen training tegen racisme: “Zo stopt het misschien”. Een tiental Gentse jeugdvoetbalclubs die deel uitmaken van het project Elk Talent Telt van de KAA Gent Foundation krijgt een ‘omstandertraining’. “Ouders en jeugdbegeleiders leren vanaf dit najaar hoe ze moeten omgaan met racistische en discriminerende uitspraken”, zegt schepen van Gelijke Kansen Astrid De Bruycker (Vooruit). Lees HIER het volledige artikel (bron: De Gentenaar 25 mei 2021).
donderdag 20 mei 2021

Seizoen 2021-2022: in Sportleven nr. 19 van 12 mei 2021 en nr. 20 van 19 mei 2021 verschenen de modaliteiten betreffende de competitie voor seizoen 2021-2022, klik HIER voor alle info over eerste ploegen, reserves en jeugd. Ook de modaliteiten betreffende de Hofman Sport Cup 2021-2022 zijn hierin gepubliceerd, klik HIER voor alle info. De reeksindeling van eerste elftallen en reserves is definitief, u vindt ze HIER.
Tevens is de competietieplanning 2021-2022 voor seniors, reserves en jeugd reeds een tijdje verschenen, klik HIER om te voorzien wanneer u (hopelijk) vakantie kan nemen! De rubriek "Activiteitenagenda" werd ook bijgewerkt, u hoeft echt niets te missen...
woensdag 19 mei 2021

Wijnactie: Een ideetje voor vaderdag op 13 juni? Kies uit onze zomerse aperitief- en wijnpakketten, samengesteld i.s.m. onze sponsor The Grape. De actie loopt ten voordele van de VSV-jeugd­wer­king. Klik HIER voor alle info en bestelbon.

woensdag 12 mei 2021

Moederdag: u reageerde werkelijk massaal om in te schrijven voor een lekker ontbijt ter gelegenhied van moederdag. Onze VSV-jeugdafdeling, voor wie de opbrengst bestemd is, dankt u van harte voor deze gulle steun en appreciatie (getuige de vele berichtjes die we mochten ontvangen om te melden "dat het gesmaakt had, maar een beetje veel..."). Het jeugdbestuur, dat inrichtte en alles in goede banen leidde, dankt uiteraard ook de medewerkers die op zaterdag en zondagmorgen maakten dat elke ontbijtdoos met de nodige ingrediënten gevuld werd en kon afgehaald of thuis geleverd worden. Bedankt allemaal! Klik HIER voor een discrete blik achter de schermen van het clubhuis, waar noeste werkers thuis zijn! Méér foto's HIER op onze VSV-facebookpagina.

maandag 10 mei 2021

Sportieve omkadering: we hebben iedereen die betrokken is bij de sportieve omkadering in 2021-2022 netjes in 1 document gepubliceerd. Wie is betrokken bij de senioren- of jeugdwerking en het a-voetbal? Klik HIER, de lijst wordt verder aangevuld.

woensdag 5 mei 2021

Actie Rode Duivels/Carrefour: allee, voor één keer een beetje reclame mag wel: "Beste VSV sympathisanten, indien jullie uw boodschappen doen in de Carrefour, kunnen jullie dan de ontvangen steuncodes toekennen aan ons sympathiek clubke VSV Gent? Dit kan ons gratis sportmateriaal opleveren. Bedankt!". Klik HIER

maandag 3 mei 2021

KAA Gent Foundation: op zondag 2 mei mochten de kinderen en trainers van ons A-voetbalteam naar een wedstrijd gaan kijken van AA Gent (vs Mechelen) in een prikkelarm stadion. Een initiatief van de KAA Gent Foundation, waarvoor dank. Ze vonden het fijn, klik HIER!

zondag 2 mei 2021

VSV-tombola 2021: een onschuldige computer trok random de winnende nummers. Bent u bij de gelukkigen? Kijk dan vlug HIER... Voor de goede orde om de prijzen af te halen vragen wij u dit te doen ENKEL NA CONTACT met Erik Vanderstraeten via e-mailadres gcvsv@telenet.be. Bedankt voor uw steun! Bekijk HIER nog eens de prijzen met foto...

maandag 12 april 2021

Gezocht: de VSV-Jeugdwerking is voor het seizoen 2021-2022 dringend op zoek naar gemotiveerde trainer(s) onder- & mid­den­bouw om onze club te versterken. Een diploma is een pluspunt maar geen vereiste. Interesse? Neem dan contact op met TVJO Christoph Caron via tvjo@vsv-gent.be of 0465 09 74 34.

dinsdag 30 maart 2021

Seizoen 2021-2022: een eerste lichtje aan het einde van de tunnel? Het speelschema 2021-2022 van seniors & jeugd! Als alles meezit beginnen we aan de competitie in het weekend van 4 en 5 september... OEF!!!!!! Klik HIER.

donderdag 18 februari 2021

TVJO: vanaf volgend seizoen (2021-2022) zal Christoph Caron de functie van TVJO (jeugdcoördinator) op zich nemen. Christoph is 17 jaar lang jeugdcoördinator geweest in Oosterzele. Momenteel is hij administratief/sportief coördinator in de samenwerking tussen KVV Windeke en Voorwaarts Gijzel Oosterzele. Christoph is houder van het UEFA-B diploma. We heten onze nieuwe TVJO Christoph van harte welkom en wensen hem veel succes met deze functie.
Christoph is nu al, samen met Luc De Buck, bereikbaar via mail -> tvjo@vsv-gent.be.

woensdag 3 februari 2021

Ooievaar: bij Jens Vande Putte (trainer U21 & U7) en Marjolein De Weerd bracht de ooievaar nogmaals een schat van een dochter. Grote zus Noralie verwelkomt kleine zus Léonie. Proficiat aan de gelukkigen!

vrijdag 29 januari 2021

Dossier: verspreid over 3 dagen (27-29 januari) verscheen in De Gentenaar een dossier over het amateurvoetbal. Komen aan bod: De inkomsten en toekomst van onze clubs (deel 1), De jeugd- en de vrijwilligerswerking (deel 2) en De vergoedingen (deel 3). Voor jullie in één pdf verzameld, lees HIER.

dinsdag 12 januari 2021

Transfernieuws: 2 nieuwe spelers komen volgend seizoen de kern vervoegen, welkom Giovanni en Stijn. Het gros van de spelers blijft onze kleuren verdedigen in 2021-2022. Ook volgend seizoen blijft Peter Van Keymeulen onze T1 van VSV Gent, heel gedreven om zich eens een volledig seizoen te bewijzen. Doe zo voort Peter, goe bezig, zoals ze zeggen... Klik HIER voor méér info.

zaterdag 19 december 2020

Verjaardag: het zal waarschijnlijk tussen alle corona berichten door ergens tussen de regels vergeten zijn maar op 9 december jl. vierde de VSV-website haar 20ste verjaardag! Die dag in 2000, het was een zaterdag, gingen we met een bang hart de internetsnelweg op. We genoten onderweg van veel enthousiasme, bijval, aanmoedigingen en respect. En ja, we zijn er vandaag nog steeds met een site die dagdagelijks bijgewerkt wordt met niet te veel franjes, toeters of bellen maar met degelijke voetbalinfo, waarbij de jeugd op gelijke basis behandeld wordt als de seniors. Ik, webmaster Erwin, bedank alle vaste en losse medewerkers die in de loop van al die jaren een of andere bijdrage hebben geleverd. Een speciaal hartje gaat uit naar mijn compagnons Gille De Wette (dé leermeester van het eerste uur en "connaisseur" van alle mogelijke en onmogelijke soft- en hardware), Peter D'hont, Chris De Maeyer (+2015), Pat Pollefeyt en Dorine De Buck-Hostens. We doen er nog een aantal jaartjes bovenop!

maandag 14 december 2020

Cadeautips!: in samenwerking met onze sponsor Sportsandteams wenst VSV Gent een aantal producten met VSV Gent-logo voor te stellen: • Mondmasker • Muts • Badhanddoek. Handige én nuttige cadeautips voor dagelijks gebruik! Lees HIER alle info...

zondag 29 november 2020

Financieel duwtje: Voetbal Vlaanderen ontving uit het Vlaams Noodfonds van de sportfederaties een bedrag van 585.416 euro. We beslisten om deze gelden integraal aan te wenden voor de ondersteuning van clubs die inzetten op jeugdsport, meisjesvoetbal en G-werking. 927 clubs ontvangen hierdoor een extra financiële ondersteuning. Zowel clubs uit het voetbal, het futsal als het minivoetbal ontvangen een bijdrage. Lees HIER het volledige artikel.

donderdag 15 oktober 2020

Welkom: hij heeft een technische spoedcursus gekregen en is met glans geslaagd: Gerard Dirckx staat sinds vorige week in voor de belijning van en kleine onderhoudswerken aan de VSV-pleinen. Gerard is niet onbekend bij VSV want zoon Zeno speelde er ooit. Welkom Gerard.

dinsdag 13 oktober 2020

Welkom: sportief verantwoordelijke Nicolas Hermie deelt officieel mee dat de trainingen van onze vierde provincialer vanaf donderdag zullen geleid worden door de nieuwe trainer Terry De Grande. Terry heeft als voetballer zijn sporen verdiend in het nationale voetbal en in de herfst van zijn carrière eveneens bij VSV. Als trainer heeft hij ervaring opgedaan als beloftentrainer bij FC Latem. We heten hem van harte welkom en wensen hem heel veel succes.

vrijdag 2 oktober 2020

Bedankt: de nestor onder de leden van de Raad van Bestuur, Marc Debaets, stelde zich geen kandidaat meer voor de verkiezing van 25 september jl. Marc was gedurende 39 jaar onafgebroken lid van de raad, waarvan 15 jaar als voorzitter. Als verantwoordelijke voor de externe relaties hielp Marc mee, meestal in de luwte en achter de schermen, om de soms warrige dossiers tussen onze vereniging en de stad Gent te ontwarren en een handje (sneller) vooruit te helpen. Huidig voorzitter Marc Rijckaert bedankte Marc in naam van VSV Gent voor de jarenlange toewijding, we sluiten ons daar graag volmondig bij aan!

dinsdag 29 september 2020

Algemene Ledenvergadering: conform de statuten van onze vereniging vond op vrijdag 25 september 2020 de algemene ledenvergadering en de verkiezing voor een nieuwe Raad van Bestuur plaats, ter zetel. Deze vergadering verving, omwille van corona-maatregelen, de vergadering die gepland was op vrijdag 27 maart 2020
- Er zijn 26 werkende, en dus stemgerechtigde, leden. Het quorum om geldig te vergaderen = 14.
- Er zijn 20 deelnemende stemgerechtigden (15 leden aanwezig, 5 leden laten zich vertegenwoordigen via een geldige volmacht en 6 leden zijn afwezig). De vergadering is geldig en het quorum om verkozen te zijn = 11.
- Er zijn 2 niet-stemgerechtigde leden (in het bezit van een geldige lidkaart 2019-2020) aanwezig.

Na verwelkoming door voorzitter Marc Rijckaert, wordt de agenda afgewerkt:
1. Financieel resultaat 2019 door penningmeester Luc De Buck met een gedetailleerd verslag over uitgaven en inkomsten.
2. Jaarverslag 2019 door voorzitter Marc Rijckaert - Interpellatie door de leden - Het jaarverslag en de jaarrekeningen 2019 worden met eenparigheid van stemmen goedgekeurd.
3. Alle kandidaten voor de nieuwe Raad van Bestuur werden verkozen: Marc Rijckaert (voorzitter), Stefan Berghmans ( ondervoorzitter, verantw. dagelijks bestuur, verantw. contact met de stad Gent), Erwin D’hont (secretaris, webmaster), Luc De Buck (penningmeester, verantw. sportmateriaal), Erik Vanderstraeten (gerechtigde correspondent), Mira Van Stichel (verantw. sponsoring), Bert Pappijn (verantw. sponsoring), Geoffrey Martin (verantw. infrastructuur en accommodatie), Tom De Clercq (verantw. kantine, jeugdvoorzitter).

maandag 6 juli 2020

Infobrochure VSV-Jeugd: jeugdvoorzitter Tom bracht de editie 2020-2021 uit van de brochure met alle mogelijke info betreffende onze jeugdafdeling, kortom, alles wat u wou weten om uw kind in een aangename en familiale sfeer te laten sporten.. Klik HIER.

zondag 5 juli 2020

Een DIKKE dankuwel: bedankt aan alle vrijwilligers die hebben meegeholpen aan het opfrissen van onze accommodatie. HAND IN HAND... Bekijk HIER enkele foto's.

maandag 20 januari 2020

Double Pass Audit: VSV liet in het najaar 2019 een audit van haar gewestelijke jeugdwerking afnemen. Intussen vernamen wij het resultaat van double pass. Onze club behaalde 1 ster. Voor een gewestelijke audit is dit het hoogst haalbare resultaat. Wij willen onze TVJO Luc DB en andere medewerkers aan deze audit feliciteren, een pluim voor de VSV-jeugdwerking. Lees HIER de brief.

algemeen

Persmededeling Stad Gent: "De sportcluster Gentbrugse Meersen is zaterdag 12 oktober 2019 feestelijk geopend. Op het 11 hectare grote terrein kunnen buurtbewoners voetballen, lopen, mountainbiken en aan de slag gaan op de street work-out. Ook zes sportclubs vinden er hun uitvalsbasis. Zij krijgen er gloednieuwe velden voor voetbal, cricket, korfbal, softball, baseball en boog­schieten.". Lees HIER het volledige artikel.
De plaatselijke kranten bleven natuurlijk niet achter en publiceerden volgende artikels in de kranten van 14 oktober 2019: Het Laat­ste Nieuws (lees HIER) en De Gentenaar (lees HIER).

algemeen

Nieuwe wetgeving cateringmateriaal: binnenkort, vanaf 2020, gelden nieuwe regels voor het gebruik van cateringmateriaal. Lees HIER wat er verandert, ook voor onze voetbalclub.

algemeen

Sportkwetsuur: wanneer een speler tijdens een training of bij een wedstrijd, vlak ervoor of erna, gekwetst geraakt, dan dient hij zijn ploegafgevaardigde hiervan op de hoogte te brengen. Indien de kwetsuur een interventie van een arts vereist, dan dient een aangifteformulier ingevuld te worden. U kan dit formulier HIER afdrukken en voor de verdere afhandeling verwijzen we naar "Wat te doen bij een kwetsuur" (onder rubriek "Ploegen & Verslagen"), klik HIER.

algemeen

Auti-voetbal: in september start VSV met een voetbalploegje voor kinderen met autisme. We voorzien specifieke begeleiding aangepast aan de behoeften van de kinderen o.a. door: vaste trainers, kleine groepjes, voorspelbaarheid en visualisatie. De contactpersoon auti-voetbal is Inge De Bruyne (0478-39.19.61). Er is ook een foldertje met alle info beschikbaar, klik HIER.

algemeen

Impressie: het jeugdtoernooi 2019 in een korte impressie "uit de lucht"! Om auteursrechtelijke bescherming diende de muziek er helaas afgehaald te worden. Bedankt Céderic (zoon van Stefan VDB), tes schuune vliege.... Klik HIER.

algemeen

AED Defibrillator
: ook VSV is vanaf heden eigenaar van een (levensreddende) AED Defibrillator. Dit toestel werd geïnstalleerd in het vroegere scheidsrechterslokaal (achter het clubhuis). Dit lokaal zal steeds toegankelijk zijn. In het begin van het volgend seizoen zullen er ook opleidingen voorzien worden voor trainers, afgevaardigden en ev.geïnteresseerden.
Klik HIER voor het (Nederlandstalig) demofilmpje "Opleiding voor het gebruik van de AED type SP-1 van CU MEDICAL"

algemeen

Mededeling: "Bepaalde geneesmiddelen of voedingssupplementen bevatten verboden stoffen. Let daarmee op! Neem nooit medicijnen of voedingssupplementen in zonder voorschrift of advies van een (sport)arts of voedingsdeskundige...". Zo begint de persmededeling van NADO Vlaanderen betreffende (onbewust) dopinggebruik. Lees HIER de volledige tekst.
algemeen
Chris De Maeyer (1957 - 2015)


Naar aanleiding van de uitvaart van Chris De Maeyer op vrijdag 30 oktober las Yentl Claessens, fanionspeler bij VSV, in naam van hemzelf en de spelers volgende tekst voor:

Dag délégué,

Toen we begonnen als jonge mannen bij het gouden duo, Dirk en Chris, dachten we: dit kan niet mis gaan. En zo was het dan ook. Aan het einde van het seizoen speelden we kampioen. Datzelfde jaar gingen we ook voor het eerst naar het Verloren Bos. Dat waren altijd hele toffe en goed georganiseerde stages.
Terwijl Dirk er voor zorgde dat we fysiek sterk stonden, zorgde jij voor wijze en gezellige momenten bv. de quiz, die zat altijd goed in elkaar en zorgde voor hilarische momenten. Overal waar je kwam, had je je fototoestel mee. Dat merkten we vooral toen je ons kwam wakker maken op de stages. Niet enkel om ons wakker te maken gebruikte je je toestel, ook op de wedstrijden was het van cruciaal belang. Voor de match dacht je er wel eens aan om weg te rijden met ons groot kapitaal aan waardevolle spullen, maar je brommerke was niet snel genoeg.
Niet enkel tijdens, maar ook na, was je bezig met onze match. Je schreef de verslagen alsof de match nog steeds bezig was. Je nam de taak als délégué zeer serieus, want je behandelde zowel ons als de tegenpartij met respect. De spelers die niet geselecteerd waren, vergat je ook niet. Als je kwam kijken, kreeg je evengoed een bonneke. Op VSV was je echt een icoon. Dat zag je zeker toen je deze zomer naar VSV kwam en iedereen op je afkwam. Niet enkel als délégué en fotograaf, maar ook als webmaster, samen met je goede vriend Erwin, de mannen van 't Vuilhoeksken, was je schitterend.
Chrisken, uuk al zijde nen Anderlechtsupporter, ge blijft altijd 'onzen deeleegee'.
Zoals ons clublied zegt "Hand in hand kameraden..."

De gasten van VSV
algemeen
Chris De Maeyer (1957 - 2015)

Chris is niet meer. Opstandig, gevochten, hoopvol, gevochten, gelaten en tenslotte rustig ingeslapen op 21 oktober 2015.
Tot op vandaag was Chris deel van ons beruchte "'t Vuilhoekske van VSV" dat in 2011 en 2013 blij en opgetogen naar Everton en Barcelona trok om er een plaatselijk elftal aan het werk te zien. Helaas waren toen al symptomen merkbaar dat er meer aan de hand was dan een pijntje aan de nek... Chris genoot echter met volle teugen. Nog niet zo lang geleden stelden we zelfs onze volgende trip naar München uit om Chris eventueel de kans te gunnen om mee te gaan, zelfs al was hij fervent Anderlecht supporter! Helaas...
Ver terug in de vorige eeuw genoot Chris ooit van een nederlaag die hij, als keeper van het toenmalige Thor Azaert, VSV, waarbij ondergetekende in het doel stond, kon aansmeren. Het kon de pret niet drukken waarbij de verbroedering in de 3de time van hoger belang was. Beter leerden we Chris nog kennen in Jeugdclub Sjaloom te Sint-Amandsberg waar hij hoog en droog op zijn verhoog onze meest onnozele muziekaanvragen inwilligde. Het waren memorabele avonden. Helaas...
Toen Chris (eindelijk) bij VSV belandde was hij jarenlang (we zijn de tel kwijt geraakt) afgevaardigde van een jeugdelftal. Streng maar rechtvaardig, tot op de dag van vandaag gerespecteerd door al dat jong geweld dat hij zag passeren. In het seizoen 2013-2014 gaf hij de fakkel door. Wie herinnert zich trouwens niet zijn organisaties van voetbalstages in het Verloren Bos te Lokeren. Steevast met een bosspel en een quiz en vooral veel plezier voor jong en meegereisd oud! Helaas...
Heel wat playbackshows zijn blijvende herinneringen omdat Chris ze met de camera opnam en op dvd brandde. Als we nu nog eens zullen kijken zullen we ons niet alleen de show herinneren. Ook aan het ondertussen verdwenen clubblad VSVaria werkte Chris jarenlang mee, zelf schrijvend over z'n toenmalige ploeg en anderen aanzettend om eindelijk ook eens de pen ter hand te nemen. De laatste jaren zette Chris zich ook in voor deze website: de uitslagen bijhouden en, vooral, zorgen voor veel fotoreportages in ons externe fotoalbum dat hij gul sponsorde "omdat er dan meer foto's in konden". Helaas...
Helaas, de strijd heb je verloren, Chris, maar je gedachten en Vlaamse idealen blijven in onze herinnering bewaard. We bieden dan ook aan Linda en je kinderen Marijke, Stijn en Nele onze blijken van oprecht medeleven aan en wensen ze veel sterke toe.

Je collega-webmaster en zo veel méér (maar triest),
Erwin
algemeen

Clubhuis: sinds VSV Gent huurder geworden is van de terreinen en gebouwen aan de Boer Janssensstraat 15 te Gentbrugge, gelden voor het inrichten in en het gebruik van het clubhuis volgende en nieuwe regels:
- VSV is geen eigenaar meer en moet derhalve strikt de bepalingen van het huurcontract met de Stad Gent/Farys naleven;
- in dat huurcontract staat overduidelijk dat het clubhuis enkel mag gebruikt worden door VSV Gent en dit voor activiteiten gerelateerd aan het maatschappelijk doel van onze vereniging (dit is de geest van het door ons ondertekend huurcontract);
- er kan dus geen sprake zijn van derden het gebruik te geven voor activiteiten die niets met onze vereniging te maken hebben;
- gezien de nieuwe situatie (we zijn huurder) kunnen externe aanvragen en vragen om gebruik die niet gerelateerd zijn aan de voetbalvereniging niet meer goedgekeurd worden.
algemeen

Erevoorzitter: Chris Vanderstraeten werd door de ledenvergadering unaniem benoemd tot erevoorzitter van VSV Gent vzw. Hij blijft, op eigen verzoek, zetelen in de raad van bestuur en het uitvoerend bestuur maar zonder functie.
We kunnen niet genoeg benadrukken wat Chris voor onze vereniging nog steeds betekent, daarom dat met die eretitel onze enorme blijk van waardering voor hem uitgedrukt wordt. Een woordje van dank gaat natuurlijk ook uit naar Magda want achter een sterke voorzitter staat een al even sterke echtgenote...
algemeen

Gevraagd: mogen we de VSV'er eraan herinneren dat materiaal dat voor privédoeleinden gebruikt wordt onvoorwaardelijk terug moet gebracht worden! En normaal gezien wordt er eerst GEVRAAGD of iets MAG gebruikt worden... Soms wordt er teveel van uitgegaan dat VSV-materiaal gemeengoed is dat zo maar te pas en te onpas kan meegenomen en gebruikt worden. Neen, zo is het dus niet en daar hebben sommigen het moeilijk mee, spijtige mentaliteit.
algemeen

Belangrijk bericht: aan VSV-spelers, begeleiders en supporters, aan alle bezoekende spelers, begeleiders en supporters:
Ingevolge verscheidene klachten van omwonenden wegens foutief parkeren heeft de lokale politie ons laten weten dat zij op de wedstrijddagen controles zal uitvoeren i.v.m. het parkeren; foutief geparkeerde voertuigen zullen geverbaliseerd worden en desnoods worden weggetakeld. Het bestuur van VSV Gent rekent erop dat elkeen zijn voertuig correct volgens de aanwezige verkeersborden zal parkeren. Het bestuur dankt u hiervoor.
algemeen

Rookverbod: conform de wet mag er sinds 1 januari 2007 in het VSV-clubhuis NIET meer gerookt worden.
Lees er alles over op www.roken-horeca.be