meegedeeld

vrijdag 9 augustus 2019

Elk Talent Telt - KAA Gent Foundation: "12 lokale Gentse voetbalclubs ontvangen samen € 75.000 voor hun jeugdwerking. Het geld komt uit het Gentse Elk Talent Telt-ondersteuningsfonds, een initiatief van KAA Gent. Elk Talent Telt is een project van de KAA Gent Foundation. Alle Gentse voetbalclubs met jeugdvoetbal zijn partner van het project. Samen werken ze aan een warme en kwaliteitsvolle Gentse voetbalruimte. De KAA Gent Foundation evalueerde in de voorbije weken de werking van de 12 partnerclubs en keurde in totaal voor € 75.000 aan financiële steun goed. Met dit initiatief, het Elk Talent Telt-ondersteuningsfonds, laat KAA Gent alle Gentse jeugdvoetbalwerkingen mee groeien met het succes van de Buffalo's." (bron: kaagent.be)
Lees HIER het volledige artikel met de rapporten per ploeg.

dinsdag 30 juli 2019

Gezocht: VSV Gent is op zoek naar gemotiveerde trainers om onze jeugdopleiding te versterken voor het voetbalseizoen 2019-2020. Trainersdiploma is geen noodzaak maar wel een pluspunt. Dus, zin of interesse om jeugdtrainer te worden bij VSV Gent? We zijn nog dringend op zoek naar een bijkomende trainer voor onze U9. Info te verkrijgen bij onze jeugdverantwoordelijke, tvjo Luc De Buck (tvjo@vsv-gent.be).

woensdag 17 juli 2019

Nieuwe wetgeving cateringmateriaal: binnenkort, vanaf 2020, gelden nieuwe regels voor het gebruik van cateringmateriaal. Lees HIER wat er verandert, ook voor onze voetbalclub.

vrijdag 12 juli 2019

VSV-lidgeld: 4 seniors- en 14 jeugdploegen laten voetballen, het kost een pak geld aan verzekeringen, sportmateriaal, in­fra­struc­tuur, ervaren trainers... . Daarom dat VSV u elk jaar terug uitnodigt om lid te worden van onze familievereniging. De mail betreffende de betalingsmodaliteiten werd deze week verstuurd door secretaris RvB Erwin naar leden, sympathisanten en seniorspelers, Klik HIER voor de brief. De jeugd werd apart aangeschreven via jeugdverantwoordelijke Luc en jeugdsecretaris Tom. Koop die lidkaart, steun uw club, beoefen je favoriete sport en word lid van onze familievereniging!

maandag 1 juli 2019

Impressie: het jeugdtoernooi 2019 in een korte impressie "uit de lucht"! Om auteursrechtelijke bescherming diende de muziek er helaas afgehaald te worden. Bedankt Céderic (zoon van Stefan VDB), tes schuune vliege.... Klik HIER.

vrijdag 21 juni 2019

Jeugdcel: Gerland Schouls nam ontslag als jeugdvoorzitter, deze taak wordt voorlopig waargenomen door Tom De Clercq. Ook Eddy Vande Putte verlaat de jeugdcel.

donderdag 13 juni 2019

Opleiding: Hans-Dieter Schouls volgde mét succes een "Bijzondere opleiding Talentscout" bij Voetbal Vlaanderen (de Vlaamse vleugel van de KBVB). Proficiat H-D!

maandag 3 juni 2019

41ste Jeugdtoernooi "Chris Vanderstraeten": Geen nationale trainers, geen internationale vedettes, geen Play Sports TV, zelfs geen (kleine) vermelding in de plaatselijke krant... MAAR WEL 101 (amateur)voetbalploegen met spelers, begeleiders en sympathisanten, de belangrijke vrijwillige medewerkers tijdens deze 4-daagse, de talloze bezoekers én het goede weer, dat alles samen maakte van ons 41ste VSV-Jeugdtoernooi "Chris Vanderstraeten" eens te meer een succes, een feest van en voor de jeugd. Uit de grond van ons hart: BEDANKT ALLEMAAL!!
Klik hiernaast in de zwarte marge voor alle uitslagen en eindstanden...

woensdag 29 mei 2019

R.I.P.: Wij vernamen het overlijden van Jos De Deken, vader van ex-VSV-speler Wim. Na jarenlang ploegafgevaardigde bij de jeugd en medewerker aan ons toernooi te zijn geweest zat Jos ook enige tijd in de redactieraad van het toenmalige clubblad "VSVvaria". Wij zullen ons hem blijvend herinneren als een goedlachse en joviale kerel voor wie vriendschap en kameraadschap primeerde. De uitvaart (met uitstrooiing) van Jos De Deken vindt plaats op dinsdag 4 juni om 10u30 in Westlede te Lochristi...
VSV Gent biedt zijn oprechte blijken van medeleven aan de familie aan.

vrijdag 19 april 2019

Sponsor: bij de VSV-familie verwelkomen wij van harte Statamat NV, brandbeveiliging als nieuwe jeugdsponsor. Welkom!

zaterdag 6 april 2019

Sponsor: bij de VSV-familie verwelkomen wij van harte Transport Schouls BVBA als nieuwe sponsor met reclamebord. Welkom!

woensdag 3 april 2018

Seizoen 2019-2020: in Sportleven nr. 13 van 27 maart 2019 verschenen de modaliteiten betreffende de competitie voor seizoen 2019-2020, klik HIER voor alle info over eerste ploegen, reserves en jeugd. Ook de modaliteiten betreffende de Hofman Sport Cup 2019-2020 zijn hierin gepubliceerd, klik HIER voor alle info.
Tevens is de competietieplanning 2019-2020 voor seniors, reserves en jeugd verschenen, klik HIER om te voorzien wanneer u vakantie kan nemen! De rubriek "Activiteitenagenda" werd ook bijgewerkt, u hoeft echt niets te missen...
woensdag 3 april 2018

Algemene Ledenvergadering: Conform de statuten van onze vereniging vond op vrijdag 29 maart 2019 de algemene le­den­ver­ga­de­ring plaats, ter zetel.
- Er zijn 28 werkende, en dus stemgerechtigde, leden. Het quorum om geldig te vergaderen = 15.
- Er zijn 23 deelnemende stemgerechtigden (12 leden aanwezig, 11 leden laten zich vertegenwoordigen via een geldige volmacht en 5 leden zijn afwezig). De vergadering is geldig.

Na verwelkoming door de voorzitter, Marc Rijckaert, wordt de agenda afgewerkt:
1. Financieel resultaat 2018 door Luc De Buck met een gedetailleerd verslag over uitgaven en inkomsten;
2. Jaarverslag 2018 door Marc Rijckaert;
3. Interpellatie door de leden;
4. Het jaarverslag en de jaarrekeningen 2018 worden met eenparigheid van stemmen goedgekeurd;

maandag 25 maart 2019

1ste Auti-Voetbaltoernooi: op zondagvoormiddag 24 maart, fris én zonnig, richtte VSV zijn 1ste Auti-Voetbaltoernnooi in. 6 Ploegen speelden in categorie A1 (6j - 10j) op 3 terreintjes hun matchen. Het werd een succes want er waren geen verliezers! Als kers op de taart mocht iedereen op de foto met Buffalo Ben, die voor zo'n gelegenheid graag afzakte naar VSV. Organisator Inge met haar team zorgde dat alles vlekkeloos verliep. Bedankt allemaal en nu al rendez-vous op vrijdagvoormiddag 31 mei wanneer, in het kader van het VSV-Jeugdtoernooi, ook het Auti-Voetbal z'n toernooi speelt! Hou ons fotoalbum in de gaten want ik heb ook Dorine met haar fototoestel zien rondlopen...

vrijdag 22 februari 2019

12de VSV-quiz: op zaterdag 16 februari hebben we een nieuwe, gesmaakte editie gehouden van de VSV-quiz. Er waren 23 deelnemende ploegen, terug een mooie opkomst na de vorige mindere editie. De kandidaten probeerden met veel bloed, zweet en pinten de vragen op te lossen die opgesteld waren door onze quizmaster Erik Vanderstraeten en eega Mireille, zoon Tristan zat de strenge jury voor. De hapjes en drankjes werden met plezier bezorgd door onze kantiniers Lieve en Manu bijgestaan door "allrounder" Gille. Bedankt allemaal voor de fijne avond!
Top-3 (op 270 punten): 1. The Four Horsemen 223, 2. De Liefhebbers 213, 3.Thin Quizzy 194.
Klik HIER voor de volledige uitslag in detail.

maandag 28 januari 2019

Sponsor: sinds dit jaar is er een jeugdploegje bijgekomen, wat meteen betekent dat er ook aan aangepaste kledij dient gedacht. Sportsandteams (zaakvoerder Luc De Buck) levert als jeugdsponsor de nieuwe truitjes. Welkom!

vrijdag 11 januari 2019

Seizoen 2019-2020: op voorstel van en in samenspraak met de Sportieve Cel besliste de Raad van Bestuur om vanaf volgend seizoen te starten met een eerste ploeg B in 4de provinciale. De beide beloftenteams blijven gehandhaafd maar de U21 verdwijnen.

zaterdag 22 december 2018

T1: ook volgend seizoen zal trainer Filip Duquet de troepen leiden bij VSV. En samen met hem hopen wij dat dit zal gebeuren in een "interessante" reeks in 2de provinciale... Hand in hand... we willen het weer eens horen klinken!

maandag 17 december 2018

Bedankt Paul!: op zondag 17 december stond Paul Helderweirt voor de laatste maal in voor de ontvangst van de scheidsrechters op VSV. Méér dan 10 jaar kweet hij zich als geen ander van deze (niet altijd makkelijke) taak. Maar naar wij vernamen kwamen vele arbiters met plezier fluiten op VSV en bleven achteraf graag even hangen om een "verfrissing" te drinken met Paul. Dus, bedankt Paul voor de jarenlange belangloze inzet! De taak wordt vanaf januari overgenomen door Rudy Vermeulen waarvan wij weten dat hij zich ook tenvolle zal inzetten om de mannen in 't zwart te "soigneren", good luck Rudy!

maandag 29 oktober 2018

Sportkwetsuur: wanneer een speler tijdens een training of bij een wedstrijd, vlak ervoor of erna, gekwetst geraakt, dan dient hij zijn ploegafgevaardigde hiervan op de hoogte te brengen. Indien de kwetsuur een interventie van een arts vereist, dan dient een aangifteformulier ingevuld te worden. U kan dit formulier HIER afdrukken en voor de verdere afhandeling verwijzen we naar "Wat te doen bij een kwetsuur" (onder rubriek "Ploegen & Verslagen"), klik HIER.

zondag 23 september 2018

Sponsor: met enige vertraging maar daarom niet minder van harte verwelkomen wij Restaurant Du Progrès bij de VSV-familie als nieuwe sponsor met reclamebord. Trouwens, bij menig VSV'er een begrip... Welkom!

maandag 17 september 2018

Opleiding: Hans-Dieter Schouls, trainer van VSV-U15, en Christophe De Buysscher, trainer van VSV-U13, behaalden bij de Vlaamse Trainersschool hun diploma "Instructeur B Voetbal". Proficiat beiden! Wie volgt?

zaterdag 1 september 2018

Ooievaar: bij Jens Vande Putte, trainer U21, en Marjolijn De Weerd werd op 30 augustus een wolk van een dochtertje afgeleverd. De prinses luistert naar de naam Noralie. Proficiat aan de ouders en de grootouders!

vrijdag 31 augustus 2018

Grasmat: het voetbalseizozen staat in de steigers en ons gras ziet er, ondanks de droge zomer, aardig groen uit. Daar konden alleen onze terreinverzorgers voor zorgen! Onze dank en waardering gaan dan ook uit naar Gust Lammens en Gille De Wette die dag en nacht instonden om het gras van het nodige vocht te voorzien. Thanks en jullie hebben er een paar te goed!

dinsdag 14 augustus 2018

Mini-Blaarmeersen: In de Gentbrugse Meersen is de aanleg van een soort ‘mini-Blaarmeersen’ begonnen. Er komen velden voor onder meer voetbal, korfbal, baseball en cricket, maar eerst: 3.000 vrachtwagens vol zand. De werken zijn dus (eindelijk) gestart, het heeft heel wat voeten in de aarde gehad (..!?). De Gentenaar (klik HIER) en Het Laatste Nieuws (klik HIER) berichten over de eerste "spadesteek" met een kraan.

donderdag 9 augustus 2018

Auti-voetbal: in september start VSV met een voetbalploegje voor kinderen met autisme. We voorzien specifieke begeleiding aangepast aan de behoeften van de kinderen o.a. door: vaste trainers, kleine groepjes, voorspelbaarheid en visualisatie. De contactpersoon auti-voetbal is Inge De Bruyne (0478-39.19.61). Er is ook een foldertje met alle info beschikbaar, klik HIER.

zaterdag 16 juni 2018

Ooievaar: door de voorbije toernooidrukte (én met onze excuses) waren we dit heuglijke gebeuren even uit het oog verloren. Maar in mei leverde de ooievaar een wolk van een dochtertje, MILA, af bij Liesbeth Samyn en Nick Lammens. Proficiat aan de ouders enne... de grootouders zullen niet minder fier zijn, dat weten we zeker!

zaterdag 16 juni 2018

Opleiding: Jens Vande Putte, trainer van U21, behaalde het diploma "Instructeur B - Getuigschrift B". Proficiat Jens! We zijn er zeker van dat nog andere ingeschreven VSV-trainers je voorbeeld zullen volgen...

donderdag 1 februari 2018

Jeugdcoördinator: in opvolging van Jens Vande Putte werd Luc De Buck door het jeugdbestuur verkozen tot nieuwe jeugd­coördinator (TVJO). Luc zal deze taak op zich nemen vanaf volgend voetbalseizoen 2018-2019 en Jens zal zich dan volledig wijden aan het trainersschap. Veel succes Luc en bedankt Jens!
Ondertussen heeft de jury van Voetbal Vlaanderen (Vlaamse Vleugel van de KBVB), d.d. 15 januari 2018, de evaluaties van de opleiding TVJO Amateur Deel 1 bekrachtigd en is Luc geslaagd voor de opleiding TVJO – Amateur Deel 1. Proficiat!

vrijdag 29 september 2017

Terrein: ons terrein werd gekeurd en goed bevonden door Voetbal Vlaanderen. We kregen een positief advies bij de 1e keuring en we kunnen dus weer voort voor 3 jaar. Een dikke proficiat voor terreinverzorger Gust en technisch verantwoordelijke Gille!

algemeen

Jeugdbeleidsplan: n.a.v. diverse wissels in diverse besturen werd het plan herwerkt. Lees het HIER.

algemeen

AED Defibrillator
: ook VSV is vanaf heden eigenaar van een (levensreddende) AED Defibrillator. Dit toestel werd geïnstalleerd in het vroegere scheidsrechterslokaal (achter het clubhuis). Dit lokaal zal steeds toegankelijk zijn. In het begin van het volgend seizoen zullen er ook opleidingen voorzien worden voor trainers, afgevaardigden en ev.geïnteresseerden.
Klik HIER voor het (Nederlandstalig) demofilmpje "Opleiding voor het gebruik van de AED type SP-1 van CU MEDICAL"

algemeen

Audit Double Pass: in het voorbije najaar liet VSV terug een regionale audit van zijn jeugdwerking afnemen. Op 22 december jl. ontvingen wij een schrijven van de VFV (Voetbalfederatie Vlaanderen) met de felicitaties en de mededeling dat we 1 ster hebben behaald, het maximum resultaat voor een regionale audit. Een dikke pluim dus voor alle VSV-medewerkers aan deze audit!
Lees HIER de brief.

algemeen

Mededeling: "Bepaalde geneesmiddelen of voedingssupplementen bevatten verboden stoffen. Let daarmee op! Neem nooit medicijnen of voedingssupplementen in zonder voorschrift of advies van een (sport)arts of voedingsdeskundige...". Zo begint de persmededeling van NADO Vlaanderen betreffende (onbewust) dopinggebruik. Lees HIER de volledige tekst.
algemeen

Elk Talent Telt: twaalf Gentse voetbalclubs ondertekenen charter 'Elk Talent Telt' van vzw Voetbal in de stad. VSV-voorzitter Stef Berghmans was van de partij. Klik HIER voor het artikel uit Het Nieuwsblad van 9 september of HIER voor de volledige perstekst.
algemeen
Chris De Maeyer (1957 - 2015)


Naar aanleiding van de uitvaart van Chris De Maeyer op vrijdag 30 oktober las Yentl Claessens, fanionspeler bij VSV, in naam van hemzelf en de spelers volgende tekst voor:

Dag délégué,

Toen we begonnen als jonge mannen bij het gouden duo, Dirk en Chris, dachten we: dit kan niet mis gaan. En zo was het dan ook. Aan het einde van het seizoen speelden we kampioen. Datzelfde jaar gingen we ook voor het eerst naar het Verloren Bos. Dat waren altijd hele toffe en goed georganiseerde stages.
Terwijl Dirk er voor zorgde dat we fysiek sterk stonden, zorgde jij voor wijze en gezellige momenten bv. de quiz, die zat altijd goed in elkaar en zorgde voor hilarische momenten. Overal waar je kwam, had je je fototoestel mee. Dat merkten we vooral toen je ons kwam wakker maken op de stages. Niet enkel om ons wakker te maken gebruikte je je toestel, ook op de wedstrijden was het van cruciaal belang. Voor de match dacht je er wel eens aan om weg te rijden met ons groot kapitaal aan waardevolle spullen, maar je brommerke was niet snel genoeg.
Niet enkel tijdens, maar ook na, was je bezig met onze match. Je schreef de verslagen alsof de match nog steeds bezig was. Je nam de taak als délégué zeer serieus, want je behandelde zowel ons als de tegenpartij met respect. De spelers die niet geselecteerd waren, vergat je ook niet. Als je kwam kijken, kreeg je evengoed een bonneke. Op VSV was je echt een icoon. Dat zag je zeker toen je deze zomer naar VSV kwam en iedereen op je afkwam. Niet enkel als délégué en fotograaf, maar ook als webmaster, samen met je goede vriend Erwin, de mannen van 't Vuilhoeksken, was je schitterend.
Chrisken, uuk al zijde nen Anderlechtsupporter, ge blijft altijd 'onzen deeleegee'.
Zoals ons clublied zegt "Hand in hand kameraden..."

De gasten van VSV
algemeen
Chris De Maeyer (1957 - 2015)

Chris is niet meer. Opstandig, gevochten, hoopvol, gevochten, gelaten en tenslotte rustig ingeslapen op 21 oktober 2015.
Tot op vandaag was Chris deel van ons beruchte "'t Vuilhoekske van VSV" dat in 2011 en 2013 blij en opgetogen naar Everton en Barcelona trok om er een plaatselijk elftal aan het werk te zien. Helaas waren toen al symptomen merkbaar dat er meer aan de hand was dan een pijntje aan de nek... Chris genoot echter met volle teugen. Nog niet zo lang geleden stelden we zelfs onze volgende trip naar München uit om Chris eventueel de kans te gunnen om mee te gaan, zelfs al was hij fervent Anderlecht supporter! Helaas...
Ver terug in de vorige eeuw genoot Chris ooit van een nederlaag die hij, als keeper van het toenmalige Thor Azaert, VSV, waarbij ondergetekende in het doel stond, kon aansmeren. Het kon de pret niet drukken waarbij de verbroedering in de 3de time van hoger belang was. Beter leerden we Chris nog kennen in Jeugdclub Sjaloom te Sint-Amandsberg waar hij hoog en droog op zijn verhoog onze meest onnozele muziekaanvragen inwilligde. Het waren memorabele avonden. Helaas...
Toen Chris (eindelijk) bij VSV belandde was hij jarenlang (we zijn de tel kwijt geraakt) afgevaardigde van een jeugdelftal. Streng maar rechtvaardig, tot op de dag van vandaag gerespecteerd door al dat jong geweld dat hij zag passeren. In het seizoen 2013-2014 gaf hij de fakkel door. Wie herinnert zich trouwens niet zijn organisaties van voetbalstages in het Verloren Bos te Lokeren. Steevast met een bosspel en een quiz en vooral veel plezier voor jong en meegereisd oud! Helaas...
Heel wat playbackshows zijn blijvende herinneringen omdat Chris ze met de camera opnam en op dvd brandde. Als we nu nog eens zullen kijken zullen we ons niet alleen de show herinneren. Ook aan het ondertussen verdwenen clubblad VSVaria werkte Chris jarenlang mee, zelf schrijvend over z'n toenmalige ploeg en anderen aanzettend om eindelijk ook eens de pen ter hand te nemen. De laatste jaren zette Chris zich ook in voor deze website: de uitslagen bijhouden en, vooral, zorgen voor veel fotoreportages in ons externe fotoalbum dat hij gul sponsorde "omdat er dan meer foto's in konden". Helaas...
Helaas, de strijd heb je verloren, Chris, maar je gedachten en Vlaamse idealen blijven in onze herinnering bewaard. We bieden dan ook aan Linda en je kinderen Marijke, Stijn en Nele onze blijken van oprecht medeleven aan en wensen ze veel sterke toe.

Je collega-webmaster en zo veel méér (maar triest),
Erwin
algemeen

E-mailadres: met dank aan oud-speler Jeroen D'hont (zoon van kozijn Peter) beschikken wij nu over een "eigen" mailbox! Voortaan kunnen matchverslagen en andere aan VSV-gerelateerde info gestuurd worden naar info@vsv-gent.be.
Vergeet dus voortaan vsv.redactie@telenet.be of vsv.redactie@skynet.be maar gebruik dit nieuwe mailadres NIET om te vragen wanneer ploeg x speelt, wie afgevaardigde is van ploeg y of of zijn zoon bij VSV kan komen spelen... Voor deze info verwijzen we u graag door naar de desbetreffende pagina's op deze site, u vindt alle nodige info meestal binnen 3 luttele muisklikjes.
algemeen

Clubhuis: sinds VSV Gent huurder geworden is van de terreinen en gebouwen aan de Boer Janssensstraat 15 te Gentbrugge, gelden voor het inrichten in en het gebruik van het clubhuis volgende en nieuwe regels:
- VSV is geen eigenaar meer en moet derhalve strikt de bepalingen van het huurcontract met de Stad Gent naleven;
- in dat huurcontract staat overduidelijk dat het clubhuis enkel mag gebruikt worden door VSV Gent en dit voor activiteiten gerelateerd aan het maatschappelijk doel van onze vereniging (dit is de geest van het door ons ondertekend huurcontract);
- er kan dus geen sprake zijn van derden het gebruik te geven voor activiteiten die niets met onze vereniging te maken hebben;
- gezien de nieuwe situatie (we zijn huurder) kunnen externe aanvragen en vragen om gebruik die niet gerelateerd zijn aan de voetbalvereniging niet meer goedgekeurd worden.
algemeen

Documenten: een aantal documenten - o.a. Beleidsdocument 2016-2020, Visie m.b.t. de Jeugdopleiding, De Taken van de Sporttechnische Cel - werden geactualiseerd of nieuw gepubliceerd. Altijd interessant om eens te lezen, u vindt ze onder rubriek "Clubstructuur".
algemeen

Erevoorzitter: Chris Vanderstraeten werd door de ledenvergadering unaniem benoemd tot erevoorzitter van VSV Gent vzw. Hij blijft, op eigen verzoek, zetelen in de raad van bestuur en het uitvoerend bestuur maar zonder functie.
We kunnen niet genoeg benadrukken wat Chris voor onze vereniging nog steeds betekent, daarom dat met die eretitel onze enorme blijk van waardering voor hem uitgedrukt wordt. Een woordje van dank gaat natuurlijk ook uit naar Magda want achter een sterke voorzitter staat een al even sterke echtgenote...
algemeen

Raad van Bestuur: de raad van bestuur keurde op de vergadering van 12 september jl. het Intern Huishoudelijk Reglement goed. Verplichte lectuur voor iedereen die met onze vereniging begaan is en er deel van uit maakt. Klik HIER.
algemeen

Gevraagd: mogen we de VSV'er eraan herinneren dat materiaal dat voor privédoeleinden gebruikt wordt onvoorwaardelijk terug moet gebracht worden! En normaal gezien wordt er eerst GEVRAAGD of iets MAG gebruikt worden... Soms wordt er teveel van uitgegaan dat VSV-materiaal gemeengoed is dat zo maar te pas en te onpas kan meegenomen en gebruikt worden. Neen, zo is het dus niet en daar hebben sommigen het moeilijk mee, spijtige mentaliteit.
algemeen

Belangrijk bericht: aan VSV-spelers, begeleiders en supporters, aan alle bezoekende spelers, begeleiders en supporters:
Ingevolge verscheidene klachten van omwonenden wegens foutief parkeren heeft de lokale politie ons laten weten dat zij op de wedstrijddagen controles zal uitvoeren i.v.m. het parkeren; foutief geparkeerde voertuigen zullen geverbaliseerd worden en desnoods worden weggetakeld. Het bestuur van VSV Gent rekent erop dat elkeen zijn voertuig correct volgens de aanwezige verkeersborden zal parkeren. Het bestuur dankt u hiervoor.
algemeen

Rookverbod: conform de wet mag er sinds 1 januari 2007 in het VSV-clubhuis NIET meer gerookt worden.
Lees er alles over op www.roken-horeca.be